LEGO Technic 42117 Racevliegtuig

 9,95

Nu besteld morgen in huis

Aantal:
  • Gratis verzending in Nederland en België.
  • Bezorging waar en wanneer je wilt.
    Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
  • Gemakkelijk betalen
  • Klanten waarderen ons met een 5.0
  • Retourneren binnen de 30 dagen.

Vergelijk
Artikelnummer: 5702016890914 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

LEGO Technic 42117 Racevliegtuig omschrijving
Scheer door de lucht in dit geweldige LEGO® Technic Racevliegtuig. Bewonder de opvallende kleuren en de sponsorstickers, net als op een echt racevliegtuig. Rijd rond op de grond terwijl je je voorbereidt om op te stijgen en kijk hoe de propeller ronddraait. Doe daarna de manoeuvres van de beste piloten ter wereld na. Ben je toe aan een andere leuke bouwuitdaging? Cool! Dan kun je jouw racevliegtuig ombouwen tot een straalvliegtuig.
Breng de spannende wereld van stuntvliegtuigen tot leven met dit LEGO® Technic Racevliegtuig (42117). Dit leuke verrassingscadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar beschikt over allerlei interessante details, zoals een propeller die ronddraait wanneer ze het vliegtuig voortduwen, plus een motorkap die open kan. Het opvallende groenblauwe en oranje kleurenschema met gedetailleerde sponsorstickers maakt dit coole cadeautje voor elke gelegenheid helemaal af – het lijkt zelfs op een echt racevliegtuig!
De LEGO Technic 42117 Racevliegtuig set maakt deel uit van
het thema Technic.

Verras piloten in de dop met dit LEGO® Technic Racevliegtuig (42117) speelgoed. Met zijn felle kleuren, sponsorstickers en ronddraaiende propeller is hij bijna niet van echt te onderscheiden.
Er zijn diverse details te ontdekken voor kinderen die van speelgoedvliegtuigen houden. Bekijk de motorkap die open kan, het landingsgestel en de ronddraaiende propeller voor urenlange rollenspellen met racevliegtuigen.
Kinderen zullen het leuk vinden om dit stevige stuntvliegtuig te bouwen, voordat ze het ombouwen tot een straalvliegtuig voor nog meer creatief plezier.
Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar die van stuntvliegtuigen houden.
Het Racevliegtuig is ca. 9 cm hoog (inclusief de propeller), 18 cm lang en 23 cm breed.
Instructions PLUS is een interactieve handleiding die het bouwen nog leuker maakt. De handleiding is beschikbaar in de gratis LEGO® Bouwinstructies app en heeft zoom- en draaifuncties waardoor kinderen zelfstandig leren bouwen.
Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging.

Extra informatie

Leeftijd

Onderdelen

Thema

Set nummer

Merk